Info om Bakkens Hjerte i sommerferien

Info om Bakkens Hjerte i sommerferien

 

Hej alle

 

Der er opstået en del forvirring og misforståelser omkring venner, åbningstider, sommeraktiviteter mm. Så derfor prøver vi at skabe lidt opklaring :-).

 

Klubbens åbnings tider kan ændre sig fra uge til uge alt efter hvor mange medarbejder ressourcer der er til rådighed, men klubben har med sikkerhed åbent fra 10-17 for FK hver dag. UK er forskelligt fra uge til uge.

Vi har opdaget en fejl i uge 27 åbningstider, så de rigtige kommer her :

FK : 10- 18 mandag til torsdag ( Alle der går i FK kan komme der ) Fredag 10-17.

UK : Mandag, tirsdag og torsdag 19-22 ( de ældste som er tilmeldt FK 6. klasse og opefter må også gerne komme der).

 

Vi har ikke været tydelige nok med hvilke venner, man må tage med i klubben i sommerferien. De venner som må være på besøg skal være fra kommende 4. klasse og til 7. klasse. Man kan godt forveksle det med "sommeraktiviteter" som er for 9-13 år. Disse aktiviteter er målrettet både børn som ikke går i klub og børn som går i klub, men ikke har ikke noget med venner på besøg i Bakkens Hjerte at gøre. Man kan ikke have venner med i UK.

 

Hvis man vil deltage på nogle af sommeraktiviteterne skal man tilmelde sig i den klub man går i, da det er klubberne der administrere tilmeldingerne. Husk at der er krav ved tilmeldingerne, disse krav står på det udsendte program som er sendt i aula. Hvis man ikke kan finde en ven at tage med på aktiviteterne, kan man blive skrevet på en venteliste i klubben, så kan det være at der kommer en mulighed for at komme med.

 

Der bliver lavet mad i klubben, som man kan købe i tidrummet 12-14, men man kan også tage en madpakke med, og vi finder en plads til den i køleskabet.

 

Håber dette kan give lidt opklaring på nogle at det misforståelser og forvirring der har været.

 

God sommer