Info til nye forældre

Kære "nye" forældre i Bakkens Hjerte

 

Så er det endelig ved at være tid til at alle vores nye medlemmer af Bakkens Hjerte kan starte i klub.

Vi skal stadig overholde alle de retningslinjer og krav som gælder her i covid-19 tiden.

Det betyder at vi har meget fokus på hygiejne. Der skal vaskes hænder når børnene ankommer i klubben (ved 12.00 tiden), samt kl. 14.00. Normalt ville det også være kl. 16.00, men klubben lukker klokken 16.00 for alle som går i 3., 4. og 5. klasse, grunden til at klubben lukker kl.16.00 er at der skal gøres rent og sprittes af til næste hold kommer kl. 16.30.

Der er opsat skilte med hvor mange der må opholde sig i de enkelte rum i klubben, for at der kan blive holdt afstand ved stille siddende aktiviteter. Det kan godt betyde at man ikke lige kan komme til at lave det man har tænkt sig lige med det samme, men vi arbejder på at alle får lov til at komme til de forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

Ved sygdom eller syntomper på covid-19,bliver ringet hjem og må først bruge klubben igen efter man har været symptomfri i 48 timer. Hvis man blive skulle blive testet positiv, vil klubben meget gerne have besked.

Da vi lige i øjeblikket er i en genhusnings periode, kan det nogen gange komme til at knibe med pladsen i garderoberne. Derfor har vi aftalt med HV-skole af vi låner hallens omklædning til garderobe indtil sommerferien, der skal selvfølgelig nok være personale tilsted i hallen.

 

I næste uge holder klubben åbent tirsdag til torsdag, mandag er lukket pga. 2. pinsedag og fredag er lukket pga. grundlovsdag.

 

I skal ikke give en tilkendegivelse på om jeres børn vil bruge klubben i denne tid, vi laver et afkrydsnings system, så vi kan holde øje med hvor mange der bruger klubben og hvis det skulle vise sig at vi ikke har kapacitet til at alle bruger klubben hver dag, skal vi nok skrive ud til jer om tilkendegivelser om brug af klubben.

 

I kan nu følge klubben på vores hjemmeside,facebook ( den side med hjertet) og på tabulex hvor I får en mail advisering på mail når der er nyt.

Vi glæder os til at se jer alle, det bliver skønt at møde alle jer nye medlemmer.

 

Ved spørgsmål kan I skrive eller ringe til 20463767 eller på mail lgb@albertslund.dk