Tur til Belgien

Sommerkoloni 2019 til Belgien

 

 

Årets fedeste oplevelse kan du få i uge 27, når vi tager på sommerkoloni til Belgien. Der vil være afgang søndag d. 30. juni og vi er hjemme igen sent fredag d. 5. juli. 

Vi skal ned i området ved Liège. Vi skal ned og være aktive i Adventure Durbuy, hvor der kan klatres, prøves tubeslide, Big jump(hop fra tårn på stor luftpude), Free Fall, Mountainbike bane, kæmpesvævebane m.m. Vi lover at I nok skal blive udfordret på jeres mod og lyst – Samtidig med at det bliver rigtig sjovt. Vi skal også en hel dag til Bruxelles, hvor vi skal shoppe, en tur op i Atomium og evt. i vandland.

Vi har booket et stort hus med indendørs pool, masser at plads til hygge og samvær, og græsplæne hvor der kan spilles bold, kongespil m.m. 

På vej hjem prøver at få tid til at stoppe ved en outlet by i Tyskland, hvor der også kan shoppes. 

Måske der også kommer en overraskelse – Vi arbejder på det. 

 

Torsdag d. 13. juni kl. 1700 vil vi afholde et kolonimøde på Storagergaard, hvor I vil få alle relevante informationer. 

Turen laves i samarbejde med Storagergaard, som vi vil være sammen med på kolonien – Vi har 17 pladser, ligesom Storagergaard også har 17 pladser.

 

Turen er for de kommende 6. klasser (altså den som går i 5. klasse nu) og ældre. 

Pris for at deltage på turen er 1800 kr. for FK og 2300 kr. for UK.

For at blive tilmeld tilmeldt, skal man indbetale 500 kr. i depositum via mobile Pay(20463767) husk at skrive navn og Belgien i tekstfeltet. 

I er velkomme til at kontakte os, hvis I vil vide mere eller har spørgsmål til turen.